Pénzváltáshoz kamerás rendszer

Képrögzítő rendszerünk – a DeudiCam Change szoftver – pénzváltásnál is kiválóan hasznosítható az események megfigyelésére, rögzítésére. A szoftver meglévő, a pénzváltóban már működő számítógépen is fut, lehetőleg Windos XP vagy Windows 7 operációs rendszeren. A szoftvert magában (USB kamerával) vagy pedig kompletten, megfelelő kiépítésű számítógéppel is szállítjuk. Szoftverünk és az ahhoz adott szerződésünk teljes mértékben megfelel a PSZAF és az ide vonatkozó Kormányrendelet elvárásainak.


Deudicam Change szoftver szolgáltatásai (beállításoktól függően):

· a számítógép bekapcsolásakor (munkakezdéskor) automatikusan megkezdi a képrögzítést és kezelésmentesen, a gép kikapcsolásáig működik, miközben a gépen más programok használhatóak
· az egy másodperc gyakorisággal rögzített felvételeket pénzváltóknál 50 napra vissza menőleg napokra-órákra bontott file-okban tárolja, az annál régebbi napokon készült felvételeket automatikusan törli (a 2001/297. sz. Kormányrendelet 11.§-nak és az adat védelmi törvénynek teljesen megfelelően, kezelésmentesen)
· a beépített lejátszó programmal a felvételeket nap, óra, perc szerint vissza lehet keresni, azokat filmszerűen (25 kép/mp) folyamatosan vagy egyesével léptetve visszanézni, 150 – 200 – 300 %-ra kinagyítani. Ez a lejátszó program egy másik, távoli gépre külön is (pl: központi iroda) telepíthető, így az adathordozókra mentett felvételek ott is visszanézhetőek.


· a visszakeresett képek kinyomtathatóak, floppy vagy cd lemezre menthetőek
· a pillanatnyi események élőképes megjeleníthetősége a monitoron
· a program beállítási és a lejátszó funkciója jelszavas védelemmel biztosítható az illetékes személy részére (az adatvédelmi törvénynek megfelelően)
· egyszerűen kezelhető magyar nyelvű menürendszer és felhasználói kézikönyv
A képrögzítéshez szükséges legegyszerűbb megoldás: USB kamera (max. 5 méter távolságra a számítógéptől), fali kameratartó.
 

Aktuális árajánlatunk pénzváltáshoz:

Valutaváltáshoz PSZÁF álltal is elfogadott kamerás rendszerek

– 1 Kamerás komplett számítógépes rendeszer USB kamerával (monitor nélkül) 160.000 Ft. + áfa
– 1 Kamerás Szoftvercsomag 70.000 Ft. + áfa. (Tartalma: Adásvételi és Karbantartási szerződés (ez utóbbi 1 év időtartamra), USB kamera + tartó, USB hosszabbító, figyelemfelkeltő matrica.)
– Folytatólagos karbantartási szerződés (min 1 évre kötendő) a későbbiekben: 1.000 Ft/hó

Eladott kamerás rendszereink szervizelését gyors határidővel vállaljuk.

Az üzemkész rendszer a megrendeléstől számítva 1 héten belül átvehető a telephelyünkön.

Hírek

  • Full HD Hálózati Videó Rögzítő (NVR) 1

    Pillanatkép készítés A “Snapshot” gombra kattintva a felhasználó pillanatképet készíthet az éppen aktuális képről. A DIGIEVER cég által gyártott DIGISTOR hálózati rögzítő V2.0.0.45-ös firmware-je által […]

  • Everfocus EDN3260

    2 megapixeles Full HD beltéri IP dome kamera 1/3” Full HD CMOS szenzor (1920 x 1080) / 25 fps IR hatótávolság  20 méter/33 IR LED […]