Cégünkről

Cégünk 2001-ben alakult megfigyelő rendszerek telepítésére / kifejlesztésére.

Cégünk elkötelezett a kimondottan magas műszaki tartalmú és ezáltal felső szintű felhasználói élményt nyújtó rendszerek iránt, a weboldalunkon található termékek – a helyszínnek megfelelő szakszerű kiépítéssel – garantáltan kielégítő eredményt nyújtanak megrendelőinknek.

A korábbi években – számos pénzváltó ügyfelünk mellet – olyan egyszerűen kezelhető és költséghatékony rendszereket kínáltunk mely sok vevőnk elégedettségére szolgált. Jelenlegi elképzelésünk szerint már csak és kizárólag felső kategóriás, a digitális rögzítés csúcsminőségének számító Full HD rendszereket kínálunk, melyek a legmagasabb igényeket is kielégítik ebben a témában.

A weboldalunkon kínált rögzítő eszköz és a kamerák is a legmagasabb színvonalú készülékek, melyek kompatibilitása is kiforrott, számos nagy cég által megelégedéssel használt termékek.

Pénzváltók számára egyedileg kifejlesztett Pc alapú kamerás rendszert több száz elégedett ügyfelünk használja, referenciáink között van a  Danubius szállodalánc, Northline pénzváltó lánc, és sok más, kisebb cég is.

Cégünk nagy gondossággal végzi el feladatát, a megrendelőink elégedettségére magas minőségű rendszereket építünk ki.

 

Érdeklődés / megrendelés esetén lépjen kapcsolatba velünk!

 

Sunglass Bt.
T: +36 20 9341318
1121. Bp. Őzike út 19/b

Hírek

  • Full HD Hálózati Videó Rögzítő (NVR) 1

    Pillanatkép készítés A “Snapshot” gombra kattintva a felhasználó pillanatképet készíthet az éppen aktuális képről. A DIGIEVER cég által gyártott DIGISTOR hálózati rögzítő V2.0.0.45-ös firmware-je által […]

  • Everfocus EDN3260

    2 megapixeles Full HD beltéri IP dome kamera 1/3” Full HD CMOS szenzor (1920 x 1080) / 25 fps IR hatótávolság  20 méter/33 IR LED […]